• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meisjes kraagjes

Shop online bij DressedKid voor stijlvolle meisjes kraagjes!
Merken
Maat
Kleur
Seizoen
Geslacht
-50%
Jottum kraagje
Jottum kraagje
€29,95 €14,98
+

Meisjes kraagjes

Kraagjes zijn op dit moment erg gewild om te dragen. Het is leuk om dit bij de kleding te combineren, zodat het geheel een aangeklede uitstraling krijgt. Doordat er niet een compleet blouse gedragen hoeft te worden, zit het geheel minder strak en warm. Kraagjes zijn een goede oplossing om goed gekleed voor de dag te komen. Shop bij DressedKid voor mooie kraagjes!

Kraagjes kind

Kraagjes voor een kind zijn makkelijk te combineren bij de kleding. Kraagjes zorgen ervoor dat er geen blouse gedragen hoeft te worden. Door een kraagje te dragen lijkt het net alsof er een blouse zit onder bijvoorbeeld een jurk, sweater of trui. Shop bij DressedKid voor kraagjes kind!  

Losse kraagjes kind

Losse kraagjes zijn ideaal, omdat ze bij alle sweaters, jurken en truien gedragen kunnen worden. Het ziet er aangekleed uit, terwijl je geen compleet blouse hoeft te dragen. Losse kraagjes draag je bijvoorbeeld bij een jurk, sweater of trui. Het draagt lekker luchtig en het geeft het geheel een aangeklede uitstraling. Shop bij DressedKid voor losse kraagjes!

Kraagje meisjes

DressedKid heeft een kraagje voor meisjes in de collectie. Het is een mooi kraagje met een donkerblauw striklint. Het materiaal voelt zacht aan en heeft het uiterlijk van wollen krulletjes. Door de kleur is het kraagje voor een meisje makkelijk bij veel kleding te combineren. Het meisjes kraagje van Jottum is verkrijgbaar in 2 maten.