• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Hartelijk welkom bij DressedKid! DressedKid is een jonge webwinkel ontstaan in de zomer van 2017. Eigenaresse Gerdiene Westeneng, zelf moeder van 3 kinderen, besloot haar droom achterna te gaan. Ze startte een webwinkel met stijlvolle, vlotte en klassieke kinderkleding voor jongens en meisjes.

Moeders zijn tegenwoordig druk met hun kids, partner, werk en andere activiteiten. Wat is het fijn als je voor de kleding van je kinderen niet meer winkel in, winkel uit hoeft! DressedKid biedt een ruime keuze in stijlvolle kinderkleding voor meisjes en jongens. Van leuke, vlotte  en makkelijk draagbare kleding voor school, van lief tot stoer, tot hele mooie en chique kleding voor speciale gelegenheden. De merken die DressedKid in het assortiment heeft, zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit.

We helpen u graag bij het maken van een kledingkeuze. Als u vragen heeft of twijfelt over de maat of kleur, mag u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0317-701026 of stuur ons een email op info@dressedkid.com
We proberen u het beste advies te geven!

We wensen u veel plezier met het winkelen op DressedKid!