• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruilen en retourneren

 

Het kan gebeuren dat uw keuze achteraf niet de goede bleek te zijn. U heeft 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat de bestelling ontvangen is. In deze termijn kunt u 1 of meerdere items voor retour aanmelden via uw account, gebruikmaken van de retourkaart uit de doos of gebruikmaken van het herroepingsformulier. U heeft vanaf de dag van de retourmelding vervolgens maximaal 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Er worden door DressedKid eisen gesteld aan de te retourneren producten. Zo mag de kleding  natuurlijk gepast worden zoals dat ook in een winkel gedaan wordt. De kleding moet voorzien zijn van alle aangehechte kaartjes en labels van de fabrikant en mag niet gewassen of gerepareerd (of een poging tot reparatie) zijn. DressedKid behoud zich het recht voor om kosten te verrekenen bij niet complete of beschadigde retouren. We vragen u de items te retourneren in de originele doos van DressedKid. Op deze manier blijft de kleding goed beschermd tijdens het vervoer. Bewaard u het bewijs van de retourzending goed, zo heeft u altijd een bewijs dat het pakket teruggestuurd is. Zodra het geretourneerde product in goede staat ontvangen is, betaald DressedKid het bedrag inclusief eventuele verzendkosten zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug op de rekening waarvan de betaling ontvangen is.  

Het retour adres van DressedKid:

DressedKid
Schoneveld 23
3911 XR Rhenen

 

Bij ruilen gratis retour!

 

Het is mogelijk bij DressedKid een kledingstuk voor een andere maat of een ander soort te ruilen. Als u één of meerdere items wil ruilen voor iets anders neemt DressedKid de kosten van de retourzending voor haar rekening. Voor een ruiling kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, via uw account een bericht sturen of telefonisch met telefoonnummer 0317-701026. 
We zorgen dan dat u zo snel mogelijk de andere kleding in huis heeft.