• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bestellen en verzenden

 

Bestellingen die op werkdagen van maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur bij ons ontvangen en betaald zijn, verstuurd DressedKid dezelfde werkdag. Normaal gesproken ontvangt u uw bestelling de volgende dag, we zijn hierin afhankelijk van de vervoerder. 

Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u een email met het track en trace nummer van het pakket.

Als u gekozen heeft voor de optie "afhalen Achterberg", krijgt u bericht als uw bestelling klaarstaat om af te halen. We kunnen afstemmen welk moment voor u het best uitkomt om uw bestelling op te halen. Het is alleen mogelijk om uw bestelling na afspraak af te halen.

Alle bestellingen vanaf €50 naar bestemmingen in Nederland en België versturen we gratis. Onder dit bedrag berekenen we €3,95 verzendkosten voor Nederlandse adressen. Voor bestellingen naar België brengen we €5,95 in rekening voor bestellingen onder de €50. Uitzondering op de gratis verzending zijn artikelen met 50% of meer korting.

Neem contact met ons op voor verzendingen buiten Nederland en België. We zorgen dat uw bestelling naar wens verzonden wordt, na overleg met de bijbehorende tarieven.